GIVEAWAY- spiked bracelets.

Jako poděkování za vaše milé komentáře a za (pro mě) neuvěřitelných (více než) 300 čtenářů mě napadlo uspořádat druhou giveaway:) Budou dva výherci (teda asi spíš výherkyně). Jednu vybere random.org a druhou (možná) já pokud se mi bude líbit, co mi napíše. O:) Každá obdrží jeden náramek:) Já jsem se do těhle náramků zamilovala, takže jsem si objednala jeden pro sebe a dva pro vás:)

Podmínky:
1) sledovat můj blog přes Síť přátel Google
2) napsat mi váš e-mail do komentáře

+ 3) (nepovinná) napsat mi do komentáře něco hezkýho (potřebuju nějaký potěšení v tohle blbý období). Pokud se mi bude hodně líbit, tak můžete vyhrát i bez randomu! (ideální šance pro ty, co nemají při náhodném výběru štěstí)


  • Náramky jsou z e-bay
  • Giveaway ukončím 10.10.




130 komentářů:

  1. Připadáš mi sympaticky a vesele,i tak trošku trhle:D ale myslím to v dobrým smyslu:D
    paola23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. jsou nejlepší, teda vypadají vážně skvěle, ale nevyhraju je, protože už jsem jednou vyhrála, haha :D ale je to super příležitost jak tě potěšit povzbudit :) mám to skvělý proto, že už jsem tě poznala a vím jak jsi úžasná, hězká, milá a všechno a pořád ti dlužím něco, takže bysme se měly zase někdy vidět a chtěla bych vidět na živo tvoji zrcadlovku a tak, chtěla bych se znovu podívat do Hradce. Prostě mě strašně bavíš a snad budeš mít víc času na přidávání outfitů, protože tvoje fotky miluju <3
    můj mail znáš, jen abych splnila podmínky petul.cervikova@seznam.cz a měj se hezky a usmívej se hlavně!

    OdpovědětVymazat
  3. tea.bajic@seznam.cz a sleduju :)
    Zase další skvělá giveaway ! Tvoje outfity bývají jednoduché a líbí se mi, často vidím, že něco podobného mám a pak mě napadne s čím bych to mohla nosit. Tvůj blog patří k mým oblíbeným a doufám, že čtenářů budeš mít ještě víc ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. jsou nádherný :). Gratuluji k tomuhle číslu, a přeji ať je tu ještě tak 5x tolik, ale samozřejmě i tolik je hodně! ale ty si zasloužíš více :)
    Kreckovatereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji to tvoje křenění. Takže, ti chci říct, ať zůstaneš pořád tak trhlá (v dobrým slova smyslu) :)

    hanca.holasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. taky mám teď takové to špatné období.. nic se mi nedaří, nic mi nejde. ale vždycky si řeknu : ber to pozitivně, život jde dál a ty musíš jít taky, jinak to nejde ! :) důležité je projít život s úsměvem a nemyslet na špatné věci, vždyť žijeme jen jednou ! :) jinak ti moc gratuluji k 3oo čtenářům, jen tak dál, protože podle mě patříš k těm nejlepším blogerkám a tvoje outfity mě vždy inspirují :)
    nikolcieslarova99@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. lucik.hroch@seznam.cz
    jsi prostě úžasná od tvých super brýlí až po plátěný tašky který se mi tak moc líbí (a vlastě je to asi kvůli tobě :D)

    OdpovědětVymazat
  8. (komentář se mi smazal,takže druhý pokus :D) abych začala nějak pěkně,řekla bych ti,že jsi krásná a moc milá,tvůj blog považuji za kvalitní a pěkně psaný,vzhled blogu jsi dotáhla k dokonalosti,je to podle mě perfektní.Dále ti přeji dalších 300 a více čtenářů (of kórs) ... Znám tě jen jako blogerku,ale i tak ti přeji úspěchy ve škole,protože vím jaký je to záhul! obdivuju tebe (samozřejmě všechny ostatní aktivní blogerky),že to dokážete zkloubit dohromady! to je asi tak vše :)hodně štěstí!

    adelinelovefashion@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tie sú super! :)
    GFC: zuzana grajciarová
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj blog naprosto zbožňuju! Miluju tvůj styl, v jednoduchosti je krása :)
    Hrozně ráda bych tě někdy viděla :)
    teri.vickers@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. domcavyskoc@seznam.cz
    Máš originální a jednoduchý vzhled blogu, a to se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní21/9/12 18:08

    Ma-a-r-t@email.cz
    hrozně ti grauluju ke 300 čtenářů a vím,že to dotáhneš ještě dál:)
    z blogu vypadáš hrozně mile a sympaticky:)navíc si až neskutečně ftogenická a mohla by si dělat modelínu :Dještě by mě zajímalo kde bydlíš?:)

    OdpovědětVymazat
  13. Je mi zcela jasný, že se nyní každá čtenářka bude snažit psát krásné komentáře. Ale žádná z nich tě nezná osobně, sice jsme se viděli jen půl hodinky (což mě mrzí), ale během té chvilky jsem poznala jak fajnová holka jsi. Zalíbilo se mi, jak komunikativní typ jsi. Já sotva pípla a hned jsem věděla novinky. Mamce si také strašně do oka padla. Příští týden plánujeme zajet do Hradce, tak bych se ráda znovu sešla v Káru :) Náramky jsou krásné! Já si ho přeji k vánocům a kdybych ho vyhrála nyní? To by byla parádička!
    dulik@spoluzaci.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji k tolika čtenářům, ale musím podotknout, že si jich zasloužíš mnoohem víc:)
    Jůů..:)ty náramky jsou prima! Mít tak jeden doma :33
    Mon-cour@email.cz
    Něco hezkého? Dneska nám odpadla hudebka, protože učitelka je pryč, tak jsem nejšťasnější (to je ale tak akorát hezké pro mě), ale zase je mi celý den strašně špatně..:D nojo, to tě asi strašně zajímá :D
    To s tím počasím, to mě strašně štve, jak se divně střídá. Teda teď je převážně zima :/ , ale já to stejně do školy vždycky přeběhnu v triku, protože to mám ani ne padesát metrů:D No a jinak ti chci poradit, co dělat v tomhle nehezkým počasí..Já jsem během týdne zkoukla všechny díly Harryho Pottera ♥ :D:D a bude to znít divně, ale pořád jsem říkala, jak nemám ráda Titanic a když jsem si ho pustila s tím, že to stejně bude nudné, že to znám nazpamět a je to o ničem, tak mě konečně vzalo a je to můj nejoblíbenější film :D:D už jsem myslela, že se toho nedočkám. Zkus to taky! Titanic je do tohohle ideální. Ale fakt (varovala jsem, že to bude znít divně):D
    No a dneska jsem taky experimentovala, takže jsem si ukuchtila polštářovou buchtu, ňam ňam a voní z toho celý byt, zapálila jsem si svíčky, udělala jsem si čaj z majoránky - uvolňuje svaly, bolest a napětí a chutná zvláštně:) a otevřela oblíbenou knížku:) a nebo taky miluju sluchátka do uší (PSY- Gangam style, samozřejmě:D) tak to ti tak můžu doporučit, to je hezké o tomhle šeredném počasí:)
    A doufám, že to, že jsi nádherná a že ňuňánkuju tvůj blog/spot ti asi ani psát nemusím!:*

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní21/9/12 18:22

    michelle-imperfect1@seznam.cz
    300 čtenářů ti moc přeju,zasloužíš si je,a budeš jich mít určitě ještě víc.:) doufám,že budu mít konečně jednou na givaway štěstí,nikdy jsem nic nevyhrála.:D:) ale tohle bych si opravdu přála vyhrát,a jestli nevyhraju,buď od té lásky a napiš mi,kdes je koupila.:) a něco hezkýho? no,za chvíli tady budou Vánoce! :D:)

    OdpovědětVymazat
  16. dominikamurnikova@gmail.com

    vidim ze ludia tu pisu romany len aby ti zlepsili naladu (pripadne to robia len preto aby vyhrali naramok). no ja ti chcem popriat len dobre veci a povzbudit ta, ze vsetko zle sa na dobre obrati. budem na teba mysliet a drzat ti prsteky :)

    OdpovědětVymazat
  17. anna.kaplanova@gmail.com

    něco hezkého? říkej si, že se máš líp než já, protože jet dneska 2 hodiny do Prahy, vstávat v 5, to není nic příjemného, natož když v Praze strávíš dohromady ani ne hoďku a tadá, jeďte si domů:D

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní21/9/12 19:22

    czechbrunette@email.cz

    Gratuluji!
    A přeji ať se ti daří (v blogovém světě a h l a v n ě tom reálném) :)!!

    OdpovědětVymazat
  19. Ten zlatý by se mi líbil, zrovna hledám zlaté dopňky :)
    Jinak bych Ti ráda napsala něco hezkého a povzbudivého, ale zrovna mě nic nenapadá a už je tu napsáno tolik hezkých vět, že by to bylo k ničemu :D

    xoxo-F@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Určitě zlatý :) Myslím, že bych ho nosila každý den, protože se krásně hodí k opravdu hodně věcem, zvlášť co mám v šatníku na podzim.
    taborikovav@seznam.cz
    Opravdu tě obdivuju. Vlastně všechny slečny tvého věku, protože se oblékáš úžasně :) Když si vzpomenu na sebe co jsem dřív nosila, stydím se :D Máš vkus ;) a úžasný blog ;)

    OdpovědětVymazat
  21. krásne,krásne,krásne! si zle? :D vynikajúce náramky! :)
    martinahlbocanova@centrum.sk
    Nádherný blog! :) Máš naozaj skvelý vkus! A obliekaš sa skvele! :))

    OdpovědětVymazat
  22. Tvůj blog miluju . Sleduju už od začátku a mám ho moc ráda . Těšim se na další článek a mimochodem supr giweay :)
    Fendrichova.Anet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Vybrala jsi krásnou cenu :)
    A protože nemám štěstí napíšu ti něco hezkýho. :D (Napsala bych i kdybych měla ;))
    Miluju tvůj blog, protože jsi hrozně milá, krásná a roztomilá. Miluju tvoje články, fotky, všechno. :)
    A gratuluju k tolika čtenářům, ale klidně by tam mohla být ještě jedna nula. :)
    small-scribbler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuju, udělala jsi mi touhle giweavay strašnou radost! :D A chci vidět tvuj náramek v nějakým outfitu! :))

    z.kloudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Jann-ie@seznam.cz

    to je úžasný, sand se také někdy dočkám :)) p.s. zvu Tě na svojí giveaway zde: http://janniebel.blogspot.cz/2012/08/the-first-giveaway.html#comment-form budu ráda, když Tě tam uvidím ;) :)

    OdpovědětVymazat
  26. Gratuluji ke krásnému počtu čtenářů :) Ty náramky jsou moc hezký :)
    styleinheart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. gratulujem a chcem ti len povedať, že na tvoj blog chodím veľmi rada a páči sa mi aj tvoj hudobný vkus! :)
    monikazouharova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. aničko má milovaná, chci ti poděkovat za všechnu podopru, těší mě to u někoho jako si ty!! :)) tak kam jinam ti toto mám napsat, teď mám suprovou příležitost :)

    claireetagnes@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Gratuluju k 300 čtenářům :) Zasloužíš si je :) Tvůj blog je originální, nevypadáš jako ty ostatní blogerky, které jsou jako smrtky :D vždycky najdu nějakou inspiraci :) Jen tak dál. Obdivuju tebe, a vůbec všechny, kdo mají blog, že ho zvládají i se školou. Mě ten gympl ubíjí, tak jsem ráda, že si vždycky můžu jako oddech přečíst nějaký blog.
    Joo a vím, jaký mám vyhrávací štěstí, takže se tě rovnou zeptám, odkud jsou ty náramky objednaný? Abych si je taky mohla koupit :)
    alice.bill@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. gratulujem, tie náramky sú super :)

    lilly.blackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. 317 čtenářů už zjistilo jaká seš skvělá!:) a určitě se nebudeou chtít koukat na něáký smutný obličeje, takže úsměv a ať je čím dál tím víc!!:)
    Jinak ty náramky sou uplně ááách♥
    Natka.horvathova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Takéto niečo súrne potrebujem :D
    tea.chylova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Předně gratuluji k počtu followerů, do budoucna přeji ať číslo čtenářů ještě stoupá :-). Tvůj blog opravdu patří mezi moje favority. Velmi se mi líbí design - jednoduchý, nic přeplácaného, a hezky přehledný. Mám ráda tvůj styl psaní.
    Je mi líto, že máš teď špatné období. Myslím ale, že život o tom je. O střídání veselých a smutných chvil. Bez smutného bychom možná nedokázali plně ocenit to veselé. Jde o to, jak se k událostem postavíme, jak je pojmeme, a co si z nich odneseme- jestli jen ztrátu nebo i něco navíc, třeba nějakou zkušenost, kterou později využijeme. Doufám, že i tohle špatné období ti něco dobrého přinese a ty z něj třeba později budeš moct těžit :-). A rada závěrem, kterou se řídím já, když je nejhůř: you could be stressed, depressed, but always well dressed :-).

    Leelookillah@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. veľmi pekné :)

    katusicek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Nádherný blog :D Možná proto, že je tak reálný a pohodový, nebo už nevím co :) Nejlepší je vždycky tě na těch fotkách vidět lízat nějakou zmrzlinu, nebo něco jiného, zatímco někdo jiný by v tu chvíli řešil, kolik má co kalorií. :D Tvůj blog je fakt super a čte se velmi dobře :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jo a krásné dárky, ten zlato-bronzový je fakt supr :)

    OdpovědětVymazat
  36. 3kolka@atlas.cz

    V poslední době existuje jeden naprosto spolehlivý způsob, jak vykouzlit někomu úsměv na tváři, proto klikej a poslouchej, směj se a měj se fajn! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

    OdpovědětVymazat
  37. Väčšina sa tu nejako rozpísala...ja si myslím že v jednoduchosti je krása a preto ti radím..usmievaj sa. Všetci sa sťažujú ako ich všetko stresuje a nervuje ale neurobí im radosť ked sa na nich niekto usmeje. Nepripúšťaj si stres k telu a stále sa usmievaj. So smiechom ide všetko lepšie a je to zadarmo. Alebo si objednaj niečo z Asosu tam je zadarmo aspoň poštovné :DDDD
    a video na navodenie úsmevu? žiadna veda. toto vždy zaberie: http://www.youtube.com/watch?v=RZY6LOTr-hI :D

    lucysdiaries@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Bohužel tě neznám, tak nevím co napsat, jak tě povzbudit a tak:/.. Věř mi, že bych to ale ráda udělala, protože se i na živo zdáš strašně sympatická a fajnová ! Jenom ti napíšu, že nemá smysl zabývat se zbytečnostmi a taky (jak jsem se sama přesvedčila) méně je někdy více. Proto se občas problémy nezaobírej tolik, ale nech je jen volně plynout, však ono se to nějak vyvrbí, znáš to:-).. "Kdo miluje se vrátí, kdo se nevrátí, nikdy nemiloval" Doufám, že špatné období přebolí a ty si začneš naplno užívat podzimu a jen a jen se smát !:)Měj se krásně:)
    Wish you the best <3
    piipinkaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Jéé!Strašně moc bych ten náramek chtěla!!Objednala jsem si ho totiž před měsícem na netu a před necelým týdnem mi přišla odpověd, že už ho nemají!:((

    Můj email je: kata.janeckova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Majushqa14@azet.sk
    Nádherný náramok

    OdpovědětVymazat
  41. Jsi moc sympaticka a libi se mi tve outfity :-)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Sledujem ako Berenice :)
    lama.guanako@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Aww tie náramky sú dokonalé *__*
    yuumi@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  44. tyhle by se mi tak strašně hodily:))

    mrs.luczynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. gfc - she.is.the.one
    dayelegant@gmail.com
    snad te potesi, ze vsichni mame momentalne neco blbeho. nekdo odjakziva...

    OdpovědětVymazat
  46. paula.kulichova@gmail.com

    A len jedno, čo môže povzbudiť najviac. A to, že ťa všetci máme tak mooc radi a všetkých nás baví dennodenne sledovať tvoj blog, ktorý je pre nás inšpiráciou, rovnako ako ty. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Aničko, ty víš že tvůj blog a tvůj styl naprosto miluju a pokaždé se těším na každý tvůj článek, at už to je random,outfit, či nějaká recenze. Moc mě tvůj blog baví.
    BarunkaTrnkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Myslím, že nebudu mít (na 99,99%) štěstí při randomu a nejspíš ani u tebe, protože ti tu čtenáři napsali už pěknou řádku hezkých komentářů, které zahřejí u srdce a zaručí zvednutí nálady na maximum. No, prostě napíšu to, co si o tobě a o blogu myslím a to jee.. chvilka napětí.. že jsi skvělá a blog je můj velikánský oblíbenec. A hlavně ten tvůj krásný úsměv mě vždy povzbudí:) Doufám, že tvé blbé období brzy skončí, také to teď nemám lehké, ale snažím se s tím bojovat a být silná. A především, přátelé jsou tu vždycky s námi, i ve chvílích, kdy je nejhůř:) Měj se krásně!
    Soninka.xxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní22/9/12 16:58

    sleduju tě už hodně dlouho,jsi úžasná! vždy se tebou ráda inspiruji a myslím,že si zaloušíš mnohem víc čtenářů!jednoho dne jich tu bude 2x více,to mi věř. :)
    karolinatomeckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Nebudu nic vymýšlet, prostě mám tvůj blog ráda a pravdelně se na něj vracím.Jen tak dál! :)
    Hannah.Hammer@email.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Och, och.. niečo pekné čo tak vtip? Slon sa kúpe vo vode. Príde mravec a presviedča ho, aby vyšiel von. Nakoniec slon vyjde a mravec hovorí:
    -Dobre, len som chcel vedieť,či nemáš moje plavky. Nie.. tak teda citát: Chyby budú, pokiaľ budú ľudia. Alebo postačí pravda? Máš úplne najsuper blog..

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Kašli na všechny a všechno! A hlavně se směj!

    miracle-blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Líbí se mi tvoje jednoduché outfity.. Né, miluju je ♥, haha :)

    zuzuiq@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. hlavinova.bara@gmail.com
    Máš skvělý blog,pěkné články a prostě miluju tvoje outfity! .))

    OdpovědětVymazat
  55. Sleduji.
    monikahruba@seznam.cz

    A něco hezkého? Já tě musím pochválit, že jako jedna z mála nemáš u giveaway otázku, co se ti líbí a nelíbí na mém blogu. Já si myslím, že někdo, kdo jakýkoliv blog navštěvuje k tomu má nějaký důvod a je s ním spokojený, kdyby ne, tak ho přece nenavštěvuje, nevrací se. Já se vracím na blogy, kde autorka projevuje svou osobnost, své názory, své poznatky a nemá potřebu kopírovat všechny ostatní blogerky, které jsou strašně free..cool..in... říkáme tomu "frikulíni" :D :D Na tvůj blog se budu určitě ráda vracet.

    OdpovědětVymazat
  56. Nebuď smutná, ľudia (a hlavne deti) v Afrike sú na tom ovela horšie a keby sme nikdy nemali zlé časy netešili by sme sa z tých dobrých:)
    monikakristofcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. chceš něco hezkýho, máš to mít! here:
    http://1.bp.blogspot.com/-xtm0LnFinIs/UA_SuXDGuiI/AAAAAAAABv4/3vL9cIzI_EY/s1600/IMG_3079.JPG
    za to si zasloužím nejmíň ten úsměv, když už né spiked náramek!!! :D

    martinetoquee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Hmmm a já tu teď usilovně přemýšlím až se mi kouří z hlavy nad tím co bych ti pěkného napsala ale pořád mě nic nenapadá :D achich ouvej...už to mám, když ti bude ouvej vzpomeň si na roztomilý zvířátka...(??!) ....jsem ztracenej případ
    christina.deneuve@gmail.com

    PS: jo a líbí se mi ten zlatej sakryš :-D

    OdpovědětVymazat
  59. má zlatá aničko, vždycky když tě potkám, tak mi rozzáříš den a je to fajn, protože tě poslední dobou potkávám pořád! :D moc se mi líbí tvoje fotky se zrcadlovkou, zdá se, že na to focení máš cit :) ale musíme někdy někam jít a bych si mohla vyzkoušet tvůj supr objektiv! (víšpřecežejenejvýhodnějšípředáníosobně?:D) valhrubesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Anuska.33@seznam.cz

    Něco pěkného? Och, v tomto počasí můj mozek pracuje na minimální výkon, takže nevyplodí asi nic kloudnějšího než jen poděkování za giveaway. A také tedy přeji hodně štěstí v blogování!

    OdpovědětVymazat
  61. angiedotsdiary@gmail.com
    No něco hezkého, :D Heh
    Jsi mi strašně sympatická, a strašně ti sluší když máš zapletený copánek na straně :)
    Tvůj blog je úžasný, a strašně hezky se oblékáš :)

    OdpovědětVymazat
  62. Napsat něco pěkného? V tom nejsem dobrá, ale říká se, že činy jsou 100 krát lepší než slova, takže koukni na tohle http://www.youtube.com/watch?v=sm6JiSkCMBQ.. Koťátka zvednou náladu snad každému ;) a tohle koťátko mě rozesmálo i při těch nejhorších náladách :)

    najzarova.silvie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Když se snažím říct něco hezkýho, tak většinou všechno akorát víc pokazím, tak radši nic říkat nebudu, a pošlu ti písničku, která je už rok a tři měsíce mojí vůbec nejoblíbenější a hlavně osvědčenou na zlepšování nálady! Snad se ti bude líbit... ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=iWOyfLBYtuU

    annacooperova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. l.mitanova@gmail.com

    ja ti pošle peknú pesničku aby si zase mohla pridávať posty s pesničkami na konci pretože vďaka tvojmu blogu som počula toooľko super hudby..! :) http://www.youtube.com/watch?v=dGghkjpNCQ8

    OdpovědětVymazat
  65. leonka112@seznam.cz
    užívej si život a snad se poznáme :)

    OdpovědětVymazat
  66. Dobře, dobře, tak já taky zkusím štěstíčko, ikdyž v tomhle mám teda sakra smůlu..
    Hofmanova.T@seznam.cz
    Ty náramky jsou peckový! <3 jsi úžasná aničko!

    OdpovědětVymazat
  67. jojo, všechno splňuju :) ale... nepíši jen kvůli výhře, ale kvůli výzvě tě potěšit, i když tenhle náramek si hrozně dlouho přeji, ale z jakýchsi důvodů není možno si ho pořídit...

    Hodně si vážím lidí, kteří dokáží někoho rozveselit, když je někomu nejhůře.
    Sama prožívám hrozné období - hroutí se mi kolektiv ve škole i v rodině, rozešla jsem se s přítelem, jsem zamilovaná (ačkoliv nemám jistotu, že bychom si doopravdy rozuměli), nemocná, jakože normálně nemocná a i jakože mě čeká operace a celkově je mi na nic.
    Ale co jsem si dala jako předsevzetí z mých neštěstí, že budu pomáhat jiným. Jsem celkově milejší na své blízké a navazuji mou líbeznost i na lidi, ke kterým jsem si dřív cestičku nenašla a pokud mají mí přátelé strasti, snažím se jim všelijak pomáhat. Hrozně mi to dává sílu i v samu sebe a proto tě chci také potěšit. Nebudu tady psát bláboly typu : "MÁŠ FAKT ÚŽASNEJ BLOG." ,protože doopravdy máš a sama to jistě víš. Hrozně se mi líbí tvůj blog a líbíš se mi i ty, jakožto taková... zvláštní, spřízněná osoba. Miluju takovou tajemnou originalitu, ze které vyzařuje pohoda a nevšednost a nalezla jsem ji i právě v tobě a tvém blogu. Úpřímně miluji tvé fotky a články, s chutí si vždy všechny přečtu, jelikož jsou stručné, hezky propracované a svěží :) Zabíjím tím svůj každodenní limit volného času a nelituji ani jediné vteřiny strávené nad těma černo-barevnýma písmenkama a obrázkama či fotkama. Jednoduše jsi mě napoprvé, co jsem tvůj blog hrozně dávno spatřila, okouzlila. A moc,moc ti přeji ať zlé období zmizí, jako pára nad hrncem a jde si obtěžovat mručouna, co si to zaslouží, ne takového medvídka jako ty :) Jsi fajn osůbka a pokračuj v tom, co děláš a máš nejraději, protože na to máš a umíš to. MÍR VŠEM ! :))
    Rebecca.fuhller11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. sledujem už dlho :))

    sdubravova@gmail.com

    ps: rada by som ťa nejak potešila, ale teraz aj ja mám také divné obdobie, takže mi musíš prepáčiť :)

    OdpovědětVymazat
  69. Anonymní24/9/12 16:08

    Ahoj si veľmi sympatické dievča, ktoré sa nádherne a štýlovo oblieka. Vždy keď si pozriem tvoj nový post čerpám z neho nové námety na obliekanie. Bola by som nesmierne šťastná, keby som nejaký z týchto náramkov vyhrala. Môj email je: michaelafeciskaninova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Anička,ty si jednoducho úžasná! Tie náramky sú krásne :) Si moja veľmi veľmi obľúbená blogerka,úžasne sa obliekaš a si strašne sympatická.Ja mám väčšinou šťastie pri randome,tak to skúsim
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  71. hezké náramky :)
    přeju hezký den a mnoho úspěchu a štěstí ve všem co děláš :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Tie su užastné ako tvoj blog :)

    radkabel@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  73. CHCETE DÁT OSTATNÍM VĚDĚT O SVÉ GIVEAWAY? ZVEŘEJNĚTE JI BLOGU URČENÉM SPECIÁLNĚ NA GIVEAWAYS !!! http://newgiveaways.blogspot.com

    CHCETE DÁT OSTATNÍM VĚDĚT O SVÉ GIVEAWAY? ZVEŘEJNĚTE JI BLOGU URČENÉM SPECIÁLNĚ NA GIVEAWAYS !!! http://newgiveaways.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  74. Já bych to neviděla tak černě. Musíš si říct, že vždy může být hůř (což není asi moc pozitivní :D). Všechny zlé časy člověk vždy přečká a pak přijdou ty lepší a hned je zase veselo! :)
    teiszz.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ty náramky jsou krásné a koukám po nich už delší dobu a najednou jsem narazila na tebe. Jsi krásná a hrozně se mi líbí tvůj styl! A rozhodně ses dostala ihned do řebříčku mých oblíbených blogerek! :)
    veronika1997@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. ktulachova1@gmail.com

    Na tvůj blog jsem narazila právě díky giveaway.
    Přišlo by mi neslušné, přihlásit se sem bez toho, aniž bych si tvůj blog neprohlédla. Moc se mi líbí tvůj styl oblékání, který je jednoduchý, ale zároveň moderní a je vidět, že ti záleží na tom, co máš na sobě ... a to je podle mě základem oblékání :) Další, co se mi tu líbí, jsou tvá DIY. Věř nebo ne, ale i přes to, že jich tu moc není, jsi mě právě inspirovala k vylepšení bílého tílka. Díky :) Co tak dokážu ocenit, jsou tvé fotky. Jsou kvalitní a vypadají hezky. Po pravě úplně nejvíc se mi líbí, jak fotíš své oblečení třeba v new in :D Přesně takové fotky bych chtěla mít i na svém blogu, ale musím si počkat na nový foťák. :)
    Každý máme občas blbé období, ale věřím, že tě to brzy přejde, a budeš se mít zase skvěle. Mysli na to, co budeš dělat do budoucna. Třeba tě to k něčemu povzbudí a rychleji se přes tohle období přeneseš. Budu ti držet palce. :)
    Přeji ti, aby se ti v blogování dařilo a lidé sem chodili proto, že se jim tvůj blog líbí. Díky téhle giveaway ti přibude nová pravidelná čtenářka :D

    OdpovědětVymazat
  77. emka.holubova@gmail.com

    Tie náramky sú užasne:)) Práve som narazila na tvoj blog, keď som prekukávala kto a čo sleduje , a strašne sa mi tu zapáčilo. Si mi sympatická a to je pre mňa dôležité. Inak by som ti tu nepísala:) Máš užastný štýl, fotky a Diy. A veľmi sa mi páčia tvoje okuliare :)) Aj ja nosím podobné :)))

    OdpovědětVymazat
  78. kristyna.slemendova@gmail.com
    Strašně moc se mi líbí tvůj styl a blog. A jseš mi strašně sympatická už jen podle toho úsměvu

    OdpovědětVymazat
  79. em.holbova@seznam.cz
    tyhle náramky už se snažím nějaký ten pátek sehnat. Bohužel- rodiče mi nechtějí dovolit pay-pal takže mám smůlu:(. Ach jsou tak krásné♥
    Jinak projížděla jsem tvůj blog a strašně mě překvapil. fotky, obsah článků a tak:)
    Jinak ohledně toho potěšení, dívej vždy jsou dny, kdy ti někdo bude podkopávat nohy a ovlivňovat tvá rozhodnutí, ale takové lidi musíš ignorovat, musíš bý stroooong , všechno hodit za hlavu, zůstat taková jaká si a jít si za tím, co chceš:) proto není čas na smutnění!:)) protože mezitím ti může utéct tolik různých příležitostí a všeho, že si to pak budeš vyčítat :)))good luck

    OdpovědětVymazat
  80. Anonymní30/9/12 13:34

    Ahoj, tvůj blog sice neznám, ale doufám, že ti nebude vadit, když se soutěže zúčastním taky. Fotky těch náramků jsou strašně zajímavé. Určitě nezůstanu jen u soutěžení a přečtu si i tvoje články, vypadá to tu jako velmi zajímavé místo :)
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Sleduji tě pod GFC jako Kristýna Kišelová :)
    lady.kiminka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. micha.onuf@gmail.com

    ... A něco hezkého? Máš skvělý vkus, náramky jsou dokonalé;)

    OdpovědětVymazat
  83. Jsou nádherné! :) Úplně jsem si je zamilovala! :)) Asi stejně jako tvůj blog! :))
    Jsi strašně krásná, na všech fotkách ti to moc sluší, máš nejroztomilejší úsměv. :))
    Jen tak dál!!!
    Tereza♥
    mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Já už jsem to psala, jseš prostě blogová stár BLOGERÍNA OBECNÁ! :-) Prostě ikona.
    Diana.Haupt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Vieš sama, aká si super, načo ti to písať... To si prečítaš v komentároch nado mnou a podo mnou :). Ja ti zlepším nápadu s týmto -> http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/246683_507227192638219_67891776_n.jpg
    Ja som sa tak nasmiala a hneď som mala krajší deň :)!

    kejmy.do.it@gmail.com
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  86. Tvůj blog sleduji delší dobu a opravdu se mi líbí tvůj vkus a smysl pro jednoduchost a krásu. Když nevím co dělat, projedu tvůj blog od hlavy k patě, pač mě nikdy asi neomrzíš :D Náramek sháním delší dobu, a byla bych ráda kdybych vyhrála, protože dva dny na to mám narozeniny. Přeji ti hodně štěstí v tvém blogování!

    lacinova.katerina1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. sledujem
    a natalkaivankova@gmail.com
    :))

    OdpovědětVymazat
  88. Líbí se mi tvůj blog. Máš to vše pěkně rozvržené a nijak přeplácané, jak se říká v jednoduchosti je krása.
    Jinak náramky jsou krásné, už jsem na ně na ebay koukala.
    Tinka.linka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Když tě teda sledujuO:). Miláčkuuu, chceš napsat něco hezkýho? HROZNĚ MOC MI CHYBÍŠ! A když jsem si svůj blog zrušila, tak sleduju aspoň ten tvůj. Už tě chci vidět a uděláme zase nějakej ulítlej víkend, znáš nás, něco vymyslíme. Ty náramky jsou překrásný♥.

    OdpovědětVymazat
  90. Tvůj blog sleduji už hoodně dlouho a vždycky strašně ráda čtu tvoje skvěle napsané články, koukám se na tvoje fotky, na kterých ti to vždycky strašně moc sluší a tiše ti závidím jak jsi krásná :)
    Jinak výhra je úžasná! Náramky se mi moc líbí♥
    zarovka20@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. máš úžasný blog a píšeš veľmi pekne
    náramky sú dokonalé
    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  92. úžasný náramky, jsem nová čtenářka, většinou se giveaway neúčastním, ale ty náramky jsou fakt úžasný :D
    i.krep@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  93. wau náramky sú suprové, dlho som poškuľovala po podobných ale zatiaľ som sa neodhodlala si ich kúpiť :) možno som vedela, že mám počkať na tento giveaway :)) osobne preferujem zlaté doplnky, ale ak je ten druhý čierny tak je úžasný, čiernu na doplnkom môžem určite! inak som si pozerala trochu tvoj blog, musím sa priznať že bol pre mňa dosť neznámy, a musím povedať, že máš krásne kvalitné fotky, tvoj štýl vôbec nie je preplácaný, skôr je príjemný a si nádherná keď sa usmeješ, prosím nemaj vážnu tvár na fotkách :) vyzeráš ako milé veselé dievčatko, a to ti aj viac pristane :3 mimochodom zhodou náhod aj u mňa prebieha giveaway o doplnky, takže si ju pokojne môžeš pozrieť, možno aj teba zaujme tak ako mňa tvoja :) have a nice day :3

    OdpovědětVymazat
  94. vybrala si pekné darčeky... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  95. super :*:)
    izurka357@azet.sk :D

    OdpovědětVymazat
  96. Nádherný blog
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. krásný "čistý" vzhled blogu, moc se mi líbí :)
    neutral.bubble@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. m_ima123@centrum.sk

    Na tvoj blog som dnes narazila, je krásny jednoduchý a ako som si prezerala príspevky tvoj štýl je tiež úžasný, len tak ďalej.. :)

    OdpovědětVymazat
  99. monikakrogmanova26@gmail..com


    Tááák ... na tvoj blog som natrafila len tak náhodou, a aj keď som tu len chvilku velmi sa mi tu páči, máš to tu velmi pekné :) si velmi simpatická baba :)
    Niečo pekné v takéto blbé obdobie ?.. nič sa nedarí ? ..nieje ti dobre ? ... ono nie každý den môžu byť vianoce ako ja hovorím ..proste niekedy to prijde, ...a vtedy sa treba nad to povzniest a brat vsetko s usmevom :)

    OdpovědětVymazat
  100. sledujem :)
    veronika.zorska@centrum.sk
    Aj keď som na blog narazila iba prednedávnom je strašne pekný, veľmi ma zaujal.. :) Určite sa tu ešte veľakrát objavím a prečítam všetky zaujímavé článočky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zabudla som :D krásna krásna giveaway, nádherné náramky.. a máš blbé obdobie? po 1. určite si z toho nič nerob, podľa mňa ho má teraz každý 2 človek :D :P a po 2. možno ti zlepší náladu to, že potešíš 2 dievčatá skvelými darčekmi. :)
      Prajem ti nech ťa blogovanie naďalej baví, a nech ti každým dňom pribúda viac a viac nových followerov. Gratulujem k 300! :D

      Vymazat
  101. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  102. Tvoj blog som objavila až teraz, vďaka tejto giveaway. Predtým som ho nepoznala, ale máš ho veľmi pekný a prepracovaný..pozrela som si zatial iba pár tvojich príspevkov a musím ti pochváliť tvoje fotky a tvoj štýl :) takže o zábavku na tento večer mám postarané- študovať tvoj blog :D ..mimochodom, tie náramky sú naozaj pekné, ale v súťažiach moc šťastne nemám,takže myslím že nevyhrajem, tak si ho aj tak niekde kúpim :D
    silviau21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj,máš moc hezký styl vzhledu takovým já holduji :))
    Stručně ,jasně a výstižně ! :)
    Moc hezký výběr výhry :)Chválím :)
    a.kikusek.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. V prvom rade by som ťa chcela pochváliť za naozaj nádherné výhry do Giveaway. Máš krásny blog a je mi veľmi ľúto, že som ho objavila až teraz. Ale na dobré veci si predsa v živote treba počkať, alebo sa mýlim ? Ja som tiež len nedávno dosiahla vysnívaných 300 čitateľov a to som si ani v tých najdivokejších snoch nepredstavovala, že dosiahnem vôbec 100. Som teda šťastná aj za teba, pretože presne viem aké to je ♥ Ja tých mojich čitateľov nevolám odvtedy už nijako inak, len "moji Sparťania" pretože nás je presne toľko čo vo filme a v tej dávnej legendárnej bitke :D Silno ti držím palčeky, aby aj tvoji bojovníci pri tebe naďalej stáli a pomáhali ti vždy keď ti bude zle. Tak ako napríklad teraz. V prvom rade - Hlavu hore. Nikdy nám predsa nemôže byť tak zle, aby nemohlo prísť aj niečo horšie :P Určite si silná baba a prekúšeš sa cez túto nepodarenú náladu / situáciu. Držím ti palčeky a posielam (aj keď len na diaľku) veľa úsmevov a dobrej nálady ♥ RubyTheCrystal@gmail.com → Keby náhodou :D

    OdpovědětVymazat
  105. přesně tenhle stříbrný jsem si taky chtěla objednávat, tak třeba se mi poštěstí ho vyhrát :)
    sLuciii@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Sleduji, můj e-mail je: lehnertova.eva@gmail.com
    Co říct? Snad jen - doufám, že bude brzy lépe. Tohle počasí nikomu nepřidá, já vím, tak třeba zasvítí Sluníčko a hned bude důvod pro optimismus. Máš krásný blog, jen tak dál. Nejvíc nadšená jsem z náramků, ty se mi hoooodně líbí, takže za cenu dávám jedničku s hvězdičkou!:-)

    OdpovědětVymazat
  107. Hned zezačátku bych chtěla napsat, že jsem se asi na 3 minuty zastavila u tvého záhlaví a čuměla na něj, jak blbá. Je jednoduchý ale pro mě dokonalý! Moc se mi to líbí!
    A v druhé řadě, jsem ráda, že jsem tutuo giveaway objevila, protože máš skvělý blog a ráda si tě přidám na bloglovin a do pravidelných čtenářů :)

    NicoChicoFashion@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Anonymní8/10/12 17:38

    Jééé! Fakt super giveaway! Miluju tenhle styl a taky tvůj blog!! Seš krásná a máš skvělý fotky!! Můj mail je: marti.inspiration@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Super GA :)
    tekelyova.m@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj :)) moc mooc krásne si vybrala výhry do tvojej giveaway :)) normálne až dúfam že ju vyhrám :) Pretože presne takéto náramky sa páčia mojej kamarátke tak by som jej určite aspoň jeden darovala ( jeden by som si nechala, takže by sme mali rovnaké :)) )
    môj email keby niečo ;) kristina.konkolova@centrum.sk :)

    OdpovědětVymazat
  111. tereza.doubkova96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Přeju ti aby si měla hodně štěstí ve vedení tohoto bloku, máš skvělé články! :)

    luckybaby115@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. sledujem :)
    e-mail: l.clavel@azet.sk
    krásne náramky! :)

    OdpovědětVymazat
  114. Sleduji ;). Ty náramky jsou božské, spolu s tvým blogem ;). Musím ho celý "prošmajdat" ;-D. Přeji hodně štěstí do budoucna a ať blog vydrží co nejdéle ;o). Původně jsem chtěla sepsat básničku, ale múza mi zdrhla na dovolenou a ani mi neřekla kam (beztak hodně daleko ode mě, asi jsem na ní moc tlačila), vlastně mi neřekla vůbec nic ;o).

    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Nejkrásnější náramky :)
    Nebýt téhle giveaway ani o tvém blogu nevím,jsem moc ráda že jsem ho objevila :)
    Potěšit ? Máš krásný vlasy:D ale doopravdy :)

    OdpovědětVymazat
  116. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  117. Chci, chci, chci je vyhrát!
    linda.treckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Tvůj blog sleduji už delší dobu, a opravdu jsem si ho oblíbila ! :')
    Ani nevím co pořádně psát protože slovo dokonalý je pro tvůj blog slabé !
    Doufám že mi bude prát štěstí .
    nat.valova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ty jo, ty jsou báječný :)) Napíšu ti teda něco, co by tě mohlo potěšit.. :D Když vyhraju, tak u mě taky vyhraješ! :D můžeš se zúčastnit tady : http://pink-no.blogspot.cz/2012/10/giveaway.html

    pink-no@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. máš úžasný styl:) nevím co jiného k tomu říct..:)
    buqa.langrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat